wonen in SPANJE

Mackenzie Real Estate ontwikkelt momenteel in eigen beheer een aantal projecten in Spanje. Het eerste project bevindt zich in de voorbereidingsfase van de bouw en verrijst in Altea La Nucia, aan een van de mooiste kusten van de Costa Blanca, daar waar u het hele jaar door kunt genieten van alles wat deze omgeving te bieden heeft. De omgeving staat lokaal bekend als” Communidad Valencia” en ligt in de provincie Alicante.
Er zullen vier paviljoens gebouwd worden met 44 moderne, goed uitgeruste, appartementen, gelegen tussen de zee en de bergen. De locatie van deze ontwikkeling ligt op 5 minuten van de oude stad van Altea. Op korte afstand vindt u alles voor uw dagelijkse wensen, daarnaast zijn door de uitstekende snelwegen overige faciliteiten goed te bereiken.

Geplande oplevering 2024.

a place to ENJOY

Vind het vastgoed van uw dromen!
Tussen Altea L’Alfás del Pí en La Nucia, ontwikkelt Mackenzie Real Estate 44 zeer luxe appartementen verdeeld over 4 paviljoens. Op deze lokatie komt alles bij elkaar. Daar kunt u het beste vinden dat Spanje te bieden heeft, het milde klimaat, de geneugten van de Spaanse gastronomie en de mooiste stranden ter wereld. In alle rust genieten, dichtbij alle faciliteiten en services, maar zonder massale drukte. Dit complex ligt dan ook op een bevoorrechte lokatie, slechts 4 km van het strand en 6 km van het natuurpark Sierra Gelada. Het hele jaar door genieten en zelfs in de drukke zomerperiodes, zeer rustig wonen.

In eigen beheer bouwen we:
Altea: 44 appartementen in 4 separate paviljoens, met zeezicht, met zwembaden en leisure faciliteiten.De appartementen op de bovenste woonlaag krijgen een eigen zwembad.
De middenlaag wordt uitgevoerd met grote jacuzzi’s op de balkons. Het gemeenschappelijke zwembad krijgt binnen ook jacuzzi en sauna’s, Turks stoombad en een padelbaan.  Uitgebreide schets/ontwerpen zijn beschikbaar.

 

Moraira: 10 (grondgebonden) luxe Ibiza-stijl villa’s; slechts 300 meter van de zee.

Aan een van de mooiste stranden en baaitjes van El Portet-Moraira, slechts 300 meter van zee, worden tien “Ibiza-stijl” villa’s gebouwd worden. De architecten, Andrés Ortolá & Pepe Giner, zijn in de stijl van Frank Lloyd Wright te werk gegaan en hebben een villa ontworpen met horizontale lijnen en ruimtelijke verbindingen tussen binnen en buiten. De villa’s hebben 4 of 5 slaapkamers met meerdere badkamers, eigen zwembaden en op de 1e verdieping bij de master-bedrooms een terras. Er zijn grote kelders voorzien onder de villa’s.

 

 

 

Bent u benieuwd wat Mackenzie Real Estate voor u aan de Costa Blanca kan betekenen ? Bel ons gerust voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

Wij helpen u graag!