over ONS

De naam Mackenzie wordt in de regio Haarlemmermeer al tientallen jaren geassocieerd met de ontwikkeling van commercieel vastgoed. “Het vak is me door Mackenzie Sr. inderdaad met de paplepel ingegoten. De vele jaren “training on the job” en de benodigde markt-specifieke kennis waren de basis om Mackenzie Real Estate te starten en vanuit dat bedrijf, volledig in eigen beheer, commercieel vastgoed te kunnen ontwikkelen.”

de VASTGOEDEXPERT

Mackenzie Real Estate positioneert zich als vastgoedexpert en specifiek als projectontwikkelaar, een ontwikkelaar die ruimte ziet voor creatieve oplossingen. Met die aanpak spelen we in op de hedendaagse dynamiek in de markt. Om tot de juiste resultaten te komen werkt Mackenzie Real Estate nauw samen met toonaangevende professionals op het gebied van:

 

✔️ Smart building
✔️ Energietransitie en duurzaamheid
✔️ Elektra, water en natuurlijk
✔️ Solide aannemers

 

Deze samenwerkingsverbanden leveren innovatieve en bewezen oplossingen voor onze opdrachtgevers.

de MARKT

Met gedrevenheid houden wij zicht op de ontwikkelingen, weten we wie we als eerste met elkaar in verbinding moeten brengen en welk team de beste ondersteuning biedt. Bij Mackenzie Real Estate weten we wat er speelt in de markt, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven dat ook, met name als het gaat om de conceptontwikkeling en technische vraagstukken. Zo spelen we met elkaar in op een duurzame toekomst.

 

Ons speelveld op zich is groot: bouw, infra en vastgoed, zo ook ons palet aan dienstverlening. Daarom hebben we van ontwikkelaar tot eigenaar en/of gebruiker in ons klantenbestand. We leveren binnen de gehele keten advies, ondersteuning in management en tot slot en niet geheel onbelangrijk: de finale oplevering.

 

Bent u op zoek naar een ontwikkelaar van dit kaliber? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, bij u op kantoor of op de beoogde bouwplaats.

Wij helpen u graag!